Hjem Om oss

Om oss

Om oss
by kk@forvregn

Om KK Forvaltning og Regnskap AS

KK Forvaltning og Regnskap AS er leverandør av tjenester til boligselskap og bedrifter.

Vi vet hva som er lovpålagt, hvilke oversikter styret og ledelsen trenger, og hvordan ta vare på verdiene. Vi leverer økonomi- og regnskapstjenester, HMS rådgivning, forvaltning av eiendom og systemer for effektiv kommunikasjon og saksbehandling.

Moderne nettbaserte løsninger, sterkt kundefokus, solid kompetanse og erfaring gir sikker kvalitet og fordelaktige priser.

Våre ambisjoner er at vår kunder opplever:

  • Tilstedeværelse og service
  • Tjenesteomfang som er tilpasset og tilstrekkelig
  • Verdi for kostnadene

Samarbeid med oss er trygt, enkelt og effektivt!

Kombinert med en ferietur, og for kuriositetens skyld, stiftet Kjersti selskapet ved personlig fremmøte ved Brønnøysundregisteret.

Kjersti Herdlevær, som har lang erfaring som regnskapssjef, autorisert regnskapsfører og selvstendig næringsdrivende, så nye muligheter i moderne regnskapssystemer.

I kundemassen er det representert mange bransjer. Flere regnskapssystemer er i bruk, men videre satses i hovedsak på webbaserte Tripletex, pga. brukervennlighet og lettvint arbeidsdeling med forretningsfører.

Etter hvert kom Kenneth Jansen til, bygningsingeniør med ledelseserfaring fra boligbyggelag innen HMS, prosjektledelse, kursvirksomhet, mm.

Kenneth kjenner boligselskapenes behov, og styremedlemmenes hverdag. Vi så at vår kompetanse og gode systemer i sum, gir sameier og borettslag trygge og effektive løsninger til en rimelig pris.

Nøkkelpersoner med kompetanse

Kjersti Herdlevær

Daglig leder

479 27 370
kjersti@kkforvaltning.no

Autorisert regnskapsfører med mange års erfaring som regnskapssjef og fra egen bedrift.

Kenneth Jansen

Rådgiver/Prosjektleder

901 81 066
kenneth@kkforvaltning.no

Bygningsingeniør, økonom BI, kurs innen HMS-rådgivning, taksering og drift av boligselskap. Erfaring fra prosjektledelse, teknisk byggforvaltning, forsikring, tømrer- og vaktmestervirksomhet, styrearbeid og boligbyggelag.