Hjem Sameier og borettslag

Sameier og borettslag

Sameier og borettslag
by kk@forvregn

Enklere styrehverdag for sameier og borettslag – alt på ett sted!

Vi vet hva som er lovpålagt, hvilke oversikter styret trenger, og hvordan ta vare på verdiene. Moderne nettbaserte løsninger gir sikker kvalitet, lavere timeforbruk og fordelaktige priser.

Alltid oversikt over økonomien. Vi er et autorisert regnskapsførerfirma, og bruker et av de mest brukervennlige nettbaserte systemene, Tripletex.

Les mer

HMS

Sameier og borettslag omfattes av Internkontrollforskriften. Målet er å forebygge ulykker, miljø- og helseskader og forskriften pålegger derfor styret å sørge for systematisk oppfølging av helse, miljø og sikkerhet.

Les mer

Styrets vedlikeholdsplikt er beskrevet i Borettslagsloven §5-17 og Eierseksjonsloven §20. Et styre som tar sitt ansvar alvorlig,  kjenner bygningsmassens tilstand, og har en plan for fremtidige tiltak og vedlikehold.

Les mer

Bruk mindre tid på styrearbeidet! «Lettstyrt» er et nettbasert verktøy som forenkler hverdagen for styret i boligselskapet. Alt skjer på PC/Mac/smarttelefon, ingen permer eller papir.

Les mer

I boligselskapet er det mange praktiske oppgaver som må ivaretas. Vi bistår med behovskartlegging, finne leverandør, kontrakt og oppfølging.

Les mer

Jus

Et boligselskap må forholde seg til en rekke lover, og i mange tilfeller er det viktig å søke juridisk hjelp.

Les mer