Hjem Bedrifter Elektrobransjen

Elektrobransjen

Elektrobransjen
by kk@forvregn
Bruk tiden der du er best, på virksomheten.

Tripletex Elektro og KK Forvaltning & Regnskap er en effektiv kombinasjon for deg som kunde.  Du vil til enhver tid ha oversikt, og oppgaver du ikke vil utføre selv, tar vi oss av raskt og greit.

Tripletex er et effektivt arbeidsverktøy og økonomisystem, som gir et lettvint samspill med forretningsfører. Du har et fullverdig og allsidig prosjektverktøy, som gir god oversikt over status til enhver tid. Tripletex er webbasert og tilgjengelig overalt hvor det er nettdekning, og timer, prosjekt og reisereginger leges inn på en egen app.

Du har tilgang til viktige kontrollskjemaer for bransjen. Anleggsdokumentasjon, 5S kursfortegnelse, 5S samsvarserklæring og flere andre skjemaer kan fylles ut direkte i nettleseren og lagres i et utskriftsvennlig format. Bilder du tar på plassen, dokumenter du får fra entreprenører og tegninger som skannes inn til løsningen, kan sendes på e-post til din egen e-postadresse i Tripletex. Alt blir da lagret på ett sted slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg, for eksempel direkte til Boligmappa.

Det er direktekobling mot de største grossistene i løsningen, slik at du kan bestille varer direkte fra Tripletex mens du er ute på oppdrag.

Tripletex er direkte integrert med de største grossistene på markedet. I din Tripletex-konto kan du se produktkatalogene og bestille de varene du trenger. Siden Tripletex kan brukes både på nettbrett og smarttelefoner, så slipper du å dra tilbake til kontoret for å opprette en ny bestilling.

Forretningsførsel med Tripletex  er i sum effektivt, med et attraktivt kostnadsnivå.