Hjem Bedrifter

Bedrifter

Bedrifter
by kk@forvregn

Digitale løsninger for din bedrift.

KK Forvalting og Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem i bransjeforeningen Regnskap Norge. Vi har fokus på at kunden skal kunne bruke sin tid og ressurser på forretningsvirksomheten, og legger til rette for automatiserte tjenester og effektive rutiner. Samtidig kjenner vi behovet for tilgjengelighet og personlig service.

Vi bruker det skybaserte regnskapssystemet Tripletex, pga. brukervennlighet og kvalitet. I henhold til Regnskap Norge sin brukerundersøkelse 2016, har  Tripletex de mest fornøyde brukere.

Dersom du ikke har digitalisert rutinene dine ennå, eller vil vente med det, gjør vi selvfølgelig også manuell regnskapsføring.

Moderne webbaserte systemer medfører lave kostnader og et lettvint og enkelt samarbeid med regnskapsfører. Ikke alle har lik hverdag og ikke alle har lyst eller tid til å gjøre kontorrutiner.

Les mer

Gjøres digitalt på enkleste måte. Lønnsutbetalingen tilpasses din bedrifts behov, og reiseregninger og ansattutlegg føres direkte i løsningen via mobil.

Les mer

Vi utfører komplett årsavslutninger med ligningspapirer og årsregnskap, både for AS, NUF, enkeltpersonforetak og for privatpersoner.

Les mer

Sett tall på bedriftens fremtid. Det er altfor få små og mellomstore bedrifter som setter opp budsjett og har dette som et styreverktøy for selskapet.

Les mer

Tripletex Elektro, skreddersydd for elektroinstallatøren. Tripletex Elektro og KK Forvaltning & Regnskap er en effektiv kombinasjon for deg som kunde.

Les mer

Er du gründer og vil starte din egen bedrift? Vi bistår med valg av selskapsform, registrering av selskap i Brønnøysundregistrene, domener, merverdiavgiftsregisteret, og andre lovpålagte krav.

Les mer